MHP'nin seçim çalışmaları adı altında Kızılcahamam kampında Devlet Bahçeli, başkanlık ettiği kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

6'lı masa hakkına açıklamalarda bulunan Bahçeli, "10 toplantı yaptılar bir şey elde edemediler. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" ifadelerini kullandı.

"BİZ HAZIRIZ"

Devlet Bahçeli, seçim ile ilgili "Biz hazırız" mesajı verirken "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu beklemek lazım" dedi. "Bizim programımızla bugünkü Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uygulamaları örtüşüyor" ifadelerini kullanan Bahçeli, "Beste ile güfte örtüşmüştür" diyerek konuşmasına devam etti.

"Seçim döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak miting yapılacak mı?" sorusuna ise Bahçeli, "6'lı ganyanla bizi karıştırıyorsunuz" diye konuştu. 

İstanbul Valisi Davut Gül: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı İstanbul Valisi Davut Gül: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı

İlerleyen haftalarda Meclis komisyonuna gelmesi beklenen başörtüsü teklifine ise Bahçeli, "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur" cümlelerini kullanırken aksi halde referanduma gidilebileceğini söyledi. Ayrıca yola devam ettiklerini vurgularken muhalefeti de dikkate almadıklarını belirtti.