Ünlü iş adamı Acun ılıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Mısırlı milyarder Meedo ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Şeyma Subaşı kısa süre önce sosyal medya hesabından evleneceğini duyurdu.

Subaşı, "Mutluluğunu sosyal medyada paylaşma Şeyma... Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım" ifadelerini eklemişti.
Bir hafta önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mutluluğunu dile getirerek, "Themeedo Seni çok seviyorumve bundan daha çok hayatımda olduğun için çok minnettarım, ortağım olarak en iyi arkadaşım adamım olarak" ifadelerini kullanmıitı.

 32 yaşındaki bir çocuk annessi olan sosyal medya fenomeni, kızı Melisa ile Türkiye'ye geldi. Etiler’de kameralara yakalanan Şeyma Subaşı, gazetecilerle sohbet ederek; "Birkaç gün önce İstanbul’a geldim" açıklamasını yaptı.

Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı! Dünya gündeminde Akın Akınözü rüzgarı!

Mısırlı sevgilisi ile düğünleriyle ilgili konuşan Subaşı, mayıs ayında evleneceklerini belirttikten sonra kızı ile AVM'den ayrıldı.