Star TV ekranında yayınlanan gençlik dizisi Duy Beni, ikinci bölümü ile güzel bir çıkış yakalamış ve seyirciyi ekran başına kitlemeyi başardı.

Dizinin hikayesinin yanında genç oyuncular Caner Topçu ve Rabia Soytürk'ün de uyumu ve partnerliği çok beğenilmişti. Sosyal medyada büyük dikkat çeken oyuncular geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Genç oyuncuların tecrübeli isimlerle iyi bir uyum yakalaması da dizinin yakaladığı başarının önemli faktörlerinden birisiydi.

Ancak başrollerin çok sevilmesi dizinin yayın hayatına devam etmesi için yeterli olmadı. Star TV'nin yazlık dizisi Duy Beni, final yapmaya hazırlanıyor. 18. bölümü yayınlanan dizi, birkaç hafta sonra ekran macerasını noktalayacak.

Star'ın yeni dizisi Duy Beni oyuncuları ilk kez bir arada - Son Dakika  Magazin Haberleri | N-Life

22. BÖLÜMLE FİNAL YAPABİLİR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Reytingleri düşen dizinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Uzun süredir dizinin 20. bölümde ekrana veda edeceği konuşuluyordu. Ancak son gelen bilgi şu yönde;"Duy Beni" 20. bölümde final yapmayacak. Ancak eğer yeni bir değişiklik olmazsa dizi 21. bölümündeki performansına göre 22. bölümde bitebilir.

Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak Kızılcık Şerbeti'nde şoke eden aldatma! Umut, Nursema'ya kabusu yaşatacak

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği diziyi başarılı senaristler Meriç Demiray ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.