Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"KUTLU MÜCADELEYİ 2023 SEÇİMİNİ KAZANARAK TAÇLANDIRACAĞIZ"

İran: İsrail'in saldırısına saniyeler içinde yanıt veririz İran: İsrail'in saldırısına saniyeler içinde yanıt veririz

"Yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini de kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye 2023 vizyonunu, artık demokrasi ve kalkınmada eksiklerini tamamlama üzerine değil, siyaseti ve ekonomisi ile dünyanın en iyileri arasında yer almak üzerine inşa etmektedir. İçimizdeki gafillerin bizi bu yoldan alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.

6'LI MASAYA TEPKİ

Her ne kadar birileri hala ülkemizi; vesayet özlemcisi, çatışmadan beslenen iklimine geri döndürmek istiyorlarsa da bunu başaramayacaklar. Bunların kurduğu masaya payanda olanlara ise biz sadece acıyoruz. Biz Türkiye'yi bir asır öne çıakrmaya çalışırken, bir asır geriye döndürmeye çalışanlara gereken cevabı vereceğiz. Yaptığımız eserleri yıkma vaadiyle çıkanlara kimse karşılık vermiyor.

Milletimiz iradesini sandığını yansıtırken gözettiği ölçüler çok farklıdır. Önce bu ülkeye kazandırılan eserlere bakılacaktır. Eğitimde AK Parti iktidarı neler yaptı, sağlıkta, ulaşımda, dış politikada neler yaptı. A'dan Z'ye benim milletim bunları gözden geçirecek. Ardından kendisi ve evlatları için en iyi geleceği kimin hazırlayacağına bakacaktır.

SOSYAL KONUT PROJESİ: "SÜRATLE KONUTLARI YAPIP MİLLETİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ"

TOKİ kanalıyla milletimiz konut almaya hazırsa; Çevre Şehircilik Bakanlığımız süratle bu konutları yapacak. Milletimizin satın almasına sunacağız.

2023'ün ilk çeyreğinde otomobilimizi yollarda görmeye başlayacağız. Karadeniz'de 540 milyar metreküp gaz rezervi keşfettik. 2023'ün ilk çeyreğinde gazı çıkarmayı başlayacağız."