Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'taki bir binanın bodrum katında birlikte yaşayan Alper B. (20) ile Suna T. (20), bir süre önce ayrıldı.

Eski sevgililer, aralarındaki sorunları görüşmek amacıyla perşembe gecesi bir araya geldi.

ARKADAŞINI ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Buluşma esnasında Alper Balcı, arkadaşı A.C'yi arayıp Suna Tanrıkulu'nun kendisini vurduğunu ve hemen gelmesi gerektiğini söyledi. Arkadaşı A.C. de vakit kaybetmeden polis ve sağlık ekiplerine durumu haber verdi.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

İhbarı alan polis ekipleri, Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu'nu sol göğüslerinden vurulmuş olarak kanlar içinde buldu. Olay yerinde tek tabancanın bulunduğu tespit edildi.

Sağlık ekipleri, Alper Balcı'nın hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı olan Suna Tanrıkulu hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Tanrıkulu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ankara'nın renkli misafirleri: Flamingolar Ankara'nın renkli misafirleri: Flamingolar

Olay yerindeki incelemelerin ardından Alper Balcı'nın cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın gerçekleşme şekli, kriminal incelemeler sonrası belli olacak.

"İKİ EL SİLAH SESİ GELİYOR"

Olayın meydana geldiği binanın sokağında berber dükkanı işleten Arif Güner, konuyla ilgili konuştu.

Güner, "Arkadaşları kapıya geliyor. İki el silah sesi geliyor ama apartmandaki kimse duymuyor. Kızı çıkartırken gördük. Kanlar içinde olduğunu biliyoruz. Çocuk zaten sonra kendisine sıkmış, orada ölmüş. Kızın durumu bilinmiyor. Ne olduğu tam, açık bilinmiyor. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Olay, evin içinde yaşandı. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Zaten çok fazla tanımıyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.