ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan 23 yaşındaki Başak Canpolat'ın hikayesi bir yandan izleyicileri kızdırırken diğer yandan kahretti.

Esra Erol'da programına katılarak 11 aylık çocuğuyla ortada kaldığını anlatan Başak Canpolat'ın hikayesi bir yandan izleyicileri kızdırırken diğer yandan kahretti.

Canpolat, 54 yaşındaki evli Yılmaz Aktürk'le 19 yaşından beri ilişki yaşadığını ve Yılmaz'ın 11 aylık bebeğiyle ortada bıraktığını anlattı

İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı

19 yaşındayken yalnız yaşadığını ve bu süreçte üst kat komşusunun eniştesi olan Yılmaz'la tanıştığını belirten Başak, Yılmaz'ın maddi ve manevi yanında olduğunu söyledi.

Tanıştıktan 5-6 ay sonra da ilişki yaşamaya başladıklarını ve en başında Yılmaz'ın eşinin bu ilişkiyi öğrendiğini anlattı.

23 yaşındaki genç kadın, hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği aldırmak istediğini fakat Yılmaz'ın istemediğini de ekledi.

Canpolat, Yılmaz'la 4 yıl boyunca Artvin'de ve Trabzon'da yaşadığını ve Yılmaz'ın çocuk doğduktan yaklaşık 5 ay sonra ilişkiyi bitirmek için uğraştığını ifade etti.

23 yaşındaki genç kadın, hamile olduğunu öğrendiğinde bebeği aldırmak istediğini fakat Yılmaz'ın istemediğini de sözlerine ekledi.

Şimdi ise Başak geçtiğimiz Temmuz ayında kendisini ortada bırakan Yılmaz'ın çocuğuyla ilgilenmesi için Esra Erol'da Yılmaz'a seslendi. Kalacak yeri olmayan Başak'a da Esra Erol sahip çıktı.