Uzun yıllardır ATV ekranlarında cinayetleri çözen, küsleri barıştırıp kayıpları bulan Müge Anlı, geçtiğimiz pazar günü 48. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En iyi kadın sunucu" ve "En iyi gündüz kuşağı programı" ödüllerini kazanmıştı.

Geçtiğimiz pazar günü 48. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde başarılı sunucu Müge Anlı, "En iyi kadın sunucu" ve "En iyi gündüz kuşağı programı" ödüllerini kazanmıştı.

Anlı, programda yaptığı konuşmada, "Sizlere kelebekleri getirdim. Ben emanetçiyim, sizlerin kelebekleri o yüzden kalplerinize uçuruyorum. Bütün programcı arkadaşlarım çok kıymetli. Bu kategoride yarışan herkes çok kıymetli. Üstelik her program birer bacasız fabrika. Onların arkasında da çok büyük emek var. İnsanlar bu programlardan para kazanıyorlar, ev geçindiriyorlar." demişti.

Her sene ödül alan Müge Anlı bir yana gözler aynı kanaldaki rakibi Esra Erol'a çevrildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sabah saatlerinde yayınlanmasının aksine Esra Erol'da programı akşam saatlerinde yayınlanıyor ve kanalın günlük reytinglerinde Müge Anlı'nın çok üstünde yer alıyor. 

Ancak bu reyting başarılarına rağmen Esra Erol, Altın Kelebek'te ödül alamadı. Müge Anlı'nın iki ödül birden almasının ardından Esra Erol'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni oyuncu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni oyuncu!

Sosyal medya hesabından pazartesi gününün reyting sıralamasını paylaşan Esra Erol, "İlginizden daha büyük ödül mü olur?" dedi.

Erol, Instagram hesabında pazartesi gününün reyting sıralamasını yayınlayarak "İlginizden daha büyük ödül mü olur?" dedi.

Ünlü sunucunun Altın Kelebek'ten hemen sonra böyle bir paylaşımda bulunması Müge Anlı'nın aldığı ödüllere bir gönderme olarak yorumlandı.