NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek NOW'dan final haberi! 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi ekranlara veda edecek

Survivor All Star 2022 yarışmasında performansı ve ada hayatıyla gündem olan pota kraliçesi Evrim Keklik, elendikten sonra şimdi de MasterChef'e gidiyor.

Survivor'ın final yapmasına az bir zaman kalmışken, TV8 ekranlarında her sene yayınlanan MasterChef yarışmasının başlaması için gün sayılıyor. Acun Ilıcalı geçen seneki jürilerin bu sene de devam edeceğini duyurdu. Mehmet Yalçınkaya ise  "MasterChef yarışmasına devam ediyorum" açıklamasını yaptı.

"MasterChef'te bomba"

MasterChef'in bu seneki bombası ise Evrim Keklik. Evrim, Survivor'daki performansı ve konuşmalarıyla gündeme oturmuştu. Survivor'da birçok potadan çıkan Evrim, sonuncusunda elenince soluğu MasterChef'te aldı. Acun Ilıcalı'nın da onay vermesiyle MasterChef'e katılacak olan Keklik' Mehmet Şef'ten tepki geldi. Haberi duyan Mehmet Yalçınkaya buna bozuldu. Evrim Keklik'le anlaşması zor görünen Mehmet Şef'in nasıl davranışlarda bulunacağı izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor.