Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Zafer Partisi Kurucusu Ümit Özdağ arasında sosyal medya üzerinden gerginlik yaşandı. İkili Twitter hesapları üzerinden birbirine yüklendi.

Ümit Özdağ'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım üzerine Sağlık Bakanı Fahrettiin Koca'nın kendisini aradığını ileri sürdü. Ancak bu arama üzerine Özdağ'ın yaptığı paylaşım Bakan Koca'yı yine kızdırdı. Bakan Koca, Özdağ'ın paylaşımı hakkında " Nezaketsizlik" ifadesini kullandı. İşte o paylaşımlar

MSB duyurdu: Son bir haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Son bir haftada 54 terörist etkisiz hale getirildi

"Türk insanının kendi ülkesinde 2. Sınıf olması sürecini yaşıyoruz. Arapları üstün insan, Arapçayı kutsal dil zanneden zihniyet Türk Milletine kendi ülkesinde mülteci olma hissini yaşatıyor.Herkes kendi vatanına dönecek. Kurulan iç savaş ve bölünme komplosunu Zafer Partisi bozacak"

umit

"Sağlık Bakanı  Sayın F.Koca beni arayarak acil serviste 4 doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını ifade etti.Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Bütün bakanların SS gibi küfürbaz olmadığını öğrendik."

umit2

Sn. Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi ile ilgili verdiğiniz yanlış bilgiyi düzeltmeniz için sizi aradım, hatanızı kendiniz düzeltin istedim. Ama düzeltme metninizde konuyla ilgisi olmayan bir bakan arkadaşıma sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez!

koca