Türkiye 2023 yılının haziran ayında yapılması planlanan seçimlere hazırlanmaya devam ediyor. Hazırlıklar devam ederken adaylar ve ittifaklar meselesi de çokça konuşuluyor. Cumhur ittifakı ve Altılı Masa ittifakı bilinirken Yeniden Refah Partisi'nin tuttuğu saf ise henüz bilinmiyor. Gazete Duvar'a verdiği söyleşide Genel Başkan Fatih Erbakan, çok merak edilen o soruya yanıt verdi. 

Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı

Söyleşi sırasında  Seçimin kilit partisi olduklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçime tek başına ve kendi cumhurbaşkanı adayını çıkararak katılacağını belirtti. Bununla birlikte Ak Parti'ye karşı düşünceleri merak edilen Erbakan, AK Parti kanadından temasların olduğunu, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Bey’e destek olsanız” söylemlerini işittiklerini, fakat bunun “resmi” bir şey olup olmadığını bilmediklerini belirtti. Cumhur İttifakı’na destek vermeyeceklerini “Battığı açık olan gemiye binmek, 20 yılın faturasına ortak olmak doğru değil” sözleriyle ifade etti.