Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca

Milyonlarca seveni bulunan Türk teknik direktör Fatih Terim'in belgeseli sevenleriyle buluştu.  Türk futbol tarihinin efsane sporcuları arasında görülen teknik direktör Terim'in belgeselinde kariyerine ve özel hayatına odaklanıldı. Daha yayınlanmadan gündemden düşmeyen belgesel, en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Bunun üzerine Fatih Terim de Netflix'te yayınlanan Terim belgeseli hakkında sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Terim, belgeselinin çekilmesini daha öncelerde de çok istediğini belirtti.

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Terim'in paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çok istedim beni anlatan bir belgeselim olsun. Acısıyla, tatlısıyla hiç kolay olmayan hikayemi, ortak olanlar da dile getirsin. 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak. Hayat ve zaman eksiliyor, hatıralar ve canlar nasıl eksik kalmasın? Belgeseli, ailemle birlikte yayın gününde bir kez daha izledik. Bu zamana kadar benimle bu yolda yürümüş sizlerin, yine benimle birlikte ortak olduğu bir belgesel çıktı. Bunun mutluluğuna bir de dünyanın dört bir yanında beni hiç tanımayan insanların izlediği heyecanı eklendi. Emeği geçen, nefes veren, izleyen herkese çok teşekkür ederim"