Fenerbahçe ’de aylardır herkesin birbirine sorduğu, “Yeni teknik direktör kim olacak?” sorusu sonunda yanıtını buldu. Ali Koç, Jorge Jesus ya da İsmail Kartal’ın yeni sezonda takımı çalıştıracağını, pazartesiye (bugün) kadar açıklama yapacaklarını söylemişti.

AVUKATI HAFTA SONUNU İSTANBUL'DA GEÇİRDİ

Fanatik'in haberine göre; Ali Koç’un tercihi Jorge Jesus oldu. Tecrübeli teknik adamın avukatı Luis Henrigue, son görüşmeleri yapmak için hafta sonunu İstanbul’da geçirdi. Yönetimle yapılan toplantıların ardından taraflar her konuda el sıkıştı. Zico’nun da “Mutlaka Fenerbahçe’ye git” dediği 67 yaşındaki çalıştırıcı, avukatı Henrique’den gelen ‘Anlaşma tamam’ mesajının ardından bavulunu topladı.

Son Dakika: Fenerbahçede sıcak saatler Jorge Jesus artık an meselesi...

BUGÜN YA DA YARIN İSTANBUL'DA

Jorge Jesus, bugün ya da yarın İstanbul’da olacak. Portekizli çalıştırıcıya eşi Ivone ve oğlu Mauro’nun da eşlik edebileceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe ile 1+1 senelik sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Sarı-Lacivertliler’in, Jesus ve ekibine bonuslarla birlikte senede toplam 7.5 milyon Euro (131 milyon TL) ödeyeceği belirtildi. Başarılı hoca, imzayı atar atmaz yardımcılarıyla birlikte mesaiye başlayacak. Jesus’un ilk hedefi, 2. ön eleme turundan Şampiyonlar Ligi’ne başlayacak olan Fenerbahçe’yi gruplara taşımak.

Son Dakika: Fenerbahçede sıcak saatler Jorge Jesus artık an meselesi...

İMZA SONRASI TRANSFER ŞOV

Fenerbahçe, Jesus’u açıkladıktan sonra transferde bombaları patlatmak için kolları sıvayacak. 19-20 Temmuz’da Devler Ligi’ndeki ilk eleme maçına çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, takviyelerin en az yarısını bu karşılaşmaya yetiştirmeye çalışacak.

Jesus’un yönetimden en önemli taleplerinden biri bu olmuştu. Fenerbahçe, şu ana kadar görüşme yaptığı ve ilerleme kaydettiği oyuncuları 67 yaşındaki teknik adamla paylaşacak. Jorge Jesus’un istediği futbolcular da masaya yatırılacak. Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki en önemli transferlerinin forvet ve orta saha olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yusuf Yazıcı ve İrfan Can Kahveci'nin golleri haftanın en iyisine aday Yusuf Yazıcı ve İrfan Can Kahveci'nin golleri haftanın en iyisine aday