Süper Lig'e 'Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk' parolasıyla başlayan Fenerbahçe, 10. maçının ardından liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Öte yandan sarı-lacivertli takımda önemli bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınından Fanaticos, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Brezilya Ligi'ni yakından takip ettiğini ve devre arasında Güney Amerika ülkesinden önemli takviyeler istediğini kaydetti.

Haberin devamında ise Portekizli hocanın bazı futbolcuların yer aldığı listeyi yönetime ilettiği kaydedildi. Jesus ile sezon sonunda yola devam etmeyi planlayan yönetimin, deneyimli hocanın istediği takviyeleri yapmak için büyük bir çaba harcayacağı ve hocayı ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Antalyaspor, Zymer Bytyqi'nin ayrılığını duyurdu Antalyaspor, Zymer Bytyqi'nin ayrılığını duyurdu

HANGİ BÖLGEYE TRANSFERLER YAPILACAK?

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde bölgelerden yapmak istediği transferlerden ilki stoper mevkisi.

Özellikle Luan Peres'in sakatlığı sonrası takımda, her bölgede rotasyon yapan Jorge Jesus savunma hattında ise böyle bir kadro derinliğine sahip değil. Takımın oynadığı hafta içi ve hafta sonu maçlarıyla birlikte Attila Szalai ve Gustavo Henrique'ye çok yük bindiği için sarı-lacivertli takım bu mevkide rotasyonu arttırmak istiyor.

Hedefteki bir diğer mevki ise kanat bölgesi. Fenerbahçe, sezon başında kanat rotasyonunu Bruma ile güçlendirmişti. Ancak Portekizli oyuncu, büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Devre arasında kanat bölgesine de önemli bir hamlenin yapılması bekleniyor.