Bir sınıfta çekilen görüntüler gündem oldu. Ekonomiyle ilgili kavramların geçtiği dersi anlatan öğretmen sosyal medyada çok konuşuldu. İsminin Fidan Atalay olduğu iddia edilen öğretmenin sınıftaki seksi kıyafeti tartışma konusu oldu.

Görüntülerin devlet okulunda mı yoksa özel bir eğitim kurumunda mı kaydedildiğini merak edenler, kaydın özel bir eğitim kurumunda alındığını öğrendi. Ekonomiyle ilgili kavramları anlatan genç öğretmenin tercih ettiği kıyafet çok tartışıldı.

FİDAN ATALAY KİMDİR?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den ''Öğretmen Atama'' açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den ''Öğretmen Atama'' açıklaması!

Üzerindeki mini etekle ders anlatan öğretmeni destekleyenler olduğu gibi dikkat dağıtıp öğreticiliğine zarar verdiğini savunanlar da oldu. Olayın ortaya çıkmasından sonra Fidan Atalay kimdir? Mini etekli KPSS öğretmeni Fidan Atalay İnstagram hesabı var mı? soruları araştırılmaya başlandı.

Fidan Atalay hakkında bilgi edinmek isteyenler bir süre sonra tanımadıkları bir kişinin sosyal medya adresini bulmaya çalışmanın yanlış olduğunu düşünerek bundan vazgeçti. Geride öğretmenlerin, yetişkin öğrencilere ders anlatırken tercih edecekleri kıyafette nelere dikkat etmeleri gerektiği sorusu kaldı.