İtalya'nın başkenti Roma'da banka soymak için tünel kazan hırsızın kazdıüı tünel çöktü. Tünelin çökmesinina ardından mahsur kaldı. 

"Film gibi vurgun girişimi trajediye dönüşüyordu"

Roma'nın Vatikan yakınlarındaki 11.Innocenzo Caddesi'nde dün çökme meydana geldi.   

Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık

Çukur yaklaşık 6 metre derinliğindeydi. İşin garip tarafı yolun altına tünel kazıldığı görüldü. Yıkılan tünelden yardım çığlıkları geliyordu. 

İtalya'nın başkenti Roma'da banka soymak için tünel kazan hırsız, kazdığı tünelin çökmesi sonucu mahsur kaldı. Tünelin çökmesi ana yolda oluşan dev çukurla anlaşıldı.

Kurtarma görevlileri, adamı enkaz altından çıkarabilmek için paralel bir tünel kazdı, bu esnada adama oksijen ve sıvı gıda desteği sağlandı. Sekiz saat kadar süren zorlu bir operasyonla kurtarılan adam yaralı bir halde hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemelerde, boş bir mağazadan başlayan tünelin bir banka yakınlarına ilerlediği belirlendi. Çete üyesi oldukları tahmin edilen 3 kişi gözaltına alınarak sorgulandı.