Sosyal medya hesabını aktif olarak kulanan Karacakaya, sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Ekranların en popüler yarışma programı Survivorr'da yarışarak adından söz ettiren yakışıklı ve sevilen oyuncu Batuhan Karacakaya hakkında sosyal medyada çarpıcı bir iddia ortaya çıktı!

Batuhan Karacakaya'nın ve  Serenay Sarıkaya ile rol arkadaşı mı olacak?

Bakan Koca’dan Kadir İnanır açıklaması: Entübe durumdan çıkarılamadı Bakan Koca’dan Kadir İnanır açıklaması: Entübe durumdan çıkarılamadı

İddiaya göre Aşk-ı Memnu dizisi ile ünlenen yakışıklı oyuncu Batuhan Karacakaya'nın, ilerleyen günlerde Serenay Sarıkaya ile rol arkadaşı olacak. Aşk-ı Memnu dizisinden sonra sevilen oyuncu Batuhan Karacakaya'nın ekranlara geri dönme durumu birçok takipçisini ve hayranlarını heyecana boğdu. En son Batuhan Karacakaya, 2017 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı. Şimdi ise hayranları merakla iddianın gerçekleşmesini bekliyor.

Batuhan Karacakaya iddialı diziyle ekrana dönüyor! Yeni projesi çok şaşırttı

Diziye ne zaman katılacak?

İddiaya göre başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi için Batuhan Karacakaya tekif aldı. Eğer Batuhan Karacakaya teklifi kabul ederse, dizide Serenay Sarıkaya'nın kardeşine hayat verecek. Ne zaman diziye katılacağı hakkında ise yakışıklı oyuncunun Aile dizisine 5 veya 6. bölümde katılacağı söyleniyor.