Galata Kulesi yanındaki Büyük Hendek Caddesi'nde bir binanın merdiveninde sırt çantası olduğunu görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Ekipler bölgeyi boşaltarak emniyet şeridi çekerken, akli dengesinin yerinde olmadığı düşünülen bir kişi, güvenlik şeridini geçerek çantanın yanına gitti.

"BEN BUNU AÇARIM" DEDİ O FİLMİ HATIRLATTI

"Ben bunu açarım, sıkıntı yok." diyen kişi, polis ekiplerinin engellemelerine rağmen çantayı alarak yaklaşık 10 metre ileriye fırlattı.

Bu sırada, civarda bulunan işletmelerin cadde üzerindeki masalarında oturan vatandaşlar, bomba paniğiyle kaçmaya başladı. Polis ekipleri, vatandaşlara sakin olmaları çağrısında bulundu.

MİT Başkanı Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek MİT Başkanı Kalın, ABD Temsilciler Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek

Yaşananlar Kemal Sunal'ın "Korkusuz Korkak" filmindeki "Bombacı Mülayim" karakterini hatırlattı. Filmde, Mülayim isimli karakter, saatli bombaya korkusuzca yaklaşarak uzak bir yere atarak tehlikeyi uzalaştırıyordu.

ÇANTADAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Çantayı fırlatan kişi polis tarafından uzaklaştırılırken, bomba imha ekipleri tarafından fünyeyle patlatılan çantadan cips ve kağıt havlu çıktı.

Kontrollü patlatmanın ardından caddedeki vatandaşlar, polis ekiplerini alkışladı.