Livakovic, Sivasspor maçındaki penaltı pozisyonu hakkında açıklama yaptı Livakovic, Sivasspor maçındaki penaltı pozisyonu hakkında açıklama yaptı

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United'ın Manchester City deplasmanında 6-3 yenilmesinin ardından efsane futbolcu Cristiano Ronaldo için işler yolunda gitmemeye başladı.

Galatasaray, Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın takımın başına geçtiği günden beri Ronaldo'yu yedek bırakarak dünyaca ünlü yıldızın kariyerini bitirmesinin ardından olayı fırsata çevirmeye karar verdi.

GALATASARAY GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Fotomaç'ın haberine göre transferde iş bitirici yönetici Erden Timur, takımdan ayrılmaya karar veren Ronaldo için girişimlere başladı.

Ronaldo'nun haftalık kazancı 385 bin pound olsa da, 37 yaşındaki dünya yıldızı oyuncuya Galatasaray forması giydirmek için tüm maddi imkanlar zorlanacak.

Erden Timur bu bağlamda Ronaldo'nun yakın çevresiyle hiçbir şekilde iletişimini koparmıyor. Devre arasında ya da sezon sonunda Ronaldo'yu Galatasaray'a transfer etmek isteyen Erden Timur adeta pusuda bekliyor.

Erden Timur, Gs Tv'de yaptığı açıklamada "Çok çok hayal isimlere bile gittik. İnsan hayaline sınır çizmeyecek. Şu anda isimleri veremiyorum. Çünkü önümüzdeki dönemler için o diyaloğu ve samimi süreci devam ettireceğiz." demişti.