Fenerbahçe'nin elendiği Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu Fenerbahçe'nin elendiği Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu

Süper Lig’in son 3 haftasında yükselişe geçen Alanyaspor, devre arası transfer çalışmalarına başladı. Şili merkezli Dalealbo’da çıkan habere göre Alanyaspor ekibi, Galatasaray’ın da gündeminde olan Colo Colo forması giyen Gabriel Suazo ile ilgileniyor. Teknik Direktör Francesco Farioli’nin raporu doğrultusunda Antalya ekibinin girişimlere başladığı gelen haberler arasında yer aldı. 

Sözleşmesi bitiyor

Colo Colo’nun alt yapısında yetişen ve 2015 yılından bu yana A takım için forma terleten başarılı sol bek, sözleşmesini 31 Aralık’ta tamamlayacak ve bonservisini eline alacak. Şili ekibinin sözleşme uzatmak istediği, 25 yaşındaki futbolcunun da buna sıcak baktığı ancak gelen teklifleri de değerlendirmeye aldığı ortaya koyulan iddialar arasında yer aldı. 

Kariyerinde 5 kez Şili Milli Takım formasını da giyen deneyimli futbolcu, bu sezon toplamda 34 maça çıkarken, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu, tüm kariyerinde ise 190 maçta 9 gol ve 13 asist üretti.

Galatasaray iddialarını doğrulamıştı

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’la da adı anılan başarılı futbolcu için açıklamada bulunan menajeri Alan Silberman, "Galatasaray gibi büyük bir kulüple anlaşmak isterim, onlarla iki kez görüşmem oldu. Viyana'da da Suazo'ya olan ilgileri devam etti. Galatasaray'ın fikri çok çekici. Çünkü büyük bir kulüp. Avrupa'da yeniden rekabetçi olmak istiyorlar ve bu konuda ciddiler” ifadesinde bulunmuştu.