Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını araladı Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda final kapısını araladı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın forvet transferinde öncelikli hedefi haline gelen Mauro Icardi'de flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir gündeminde olan transfer için Fransızların ünlü gazetesi L'Equipe "Icardi Galatasaray'a evet dedi" başlığıyla verdiği haberde oyuncunun İstanbul'a taşınacağını duyurdu.

Belotti'nin Roma'yı tercih etmesinin ardından Icardi transferine yoğunlaşan Galatasaray'ın Wanda Nara ile ikinci kez görüşeceği İtalyan basınında da yer aldı. 

Icardi'nin PSG'de aldığı yıllık 9 milyon Euro'nun 3 milyon Euro'sunu ödemeyi kabul eden Galatasaray'ın Wanda Nara ile yapacağı ikinci görüşmede ayrıntıların görüşüleceği ve Arjantinli yıldızın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edilen Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Nara'nın bu hafta İstanbul'da olması bekleniyor.

OKAN BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor ile oynanan maçın ardından Icardi ile ilgili sorulan soruya şu yanıtı vermişti:

"Hücum hattına takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Elimizdekilerden farklı özellikleri olan bir isim istiyoruz. Icardi'nina dı geçti. Çok önemli futbolcu. Kulübünden ayrılıp ayrılmayacağı veya Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Tabii çok yüksek maaş alan oyuncular. Bu maaşlar zaten Türkiye'de verilmesi zor. Bizim açımızdan net bir gelişme olmadı."