Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Z Kuşağı'na gerçekci bir perspektifle bakmaya hazırlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisi hayata bir sıfır geriden başlamış bir grup gencin hayatlarının nasıl değiştiğini anlatıyor. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra“Herkes ikinci bir şansı hak eder” dedirten dizide son gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi | Show TV

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkılarının yer aldığı "Tozlu Raflar" albümü çıktı

1 Aralık'ta 20. bölümüyle ekrana gelen dizide Tolga Güleç'in can verdiği "Rıza" karakteri son bölümde ölerek diziden çıkarıldı.

Sosyal medya hesabından diziye veda paylaşımı yapan Güleç, "Çok teşekkür ederim bu güzel sevginiz ve tertemiz desteğiniz için. Başka bir evrende, en güzel halimizle, yeniden görüşürüz en kısa zamanda. Sezonlar boyunca sürsün, yolu bahtı hep açık olsun" ifadelerini kullandı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümüyle her perşembe saat 20.00’de SHOW TV’de.