Z Kulşağı'na gerçekci bir perspektifle bakmaya hazırlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisi hayata bir sıfır geriden başlamış bir grup gencin hayatlarının nasıl değiştiğini anlatıyor. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra“Herkes ikinci bir şansı hak eder” dedirten dizide son gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 10. Bölümünde neler olacak?

Okul bahçesinde sünnet düğünü düzenleyen Sadi Payaslı'nın zeybek oynayışı konuşulurken oklar bir anda çatıdaki adamı işaret eder. 

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara'nın hayat hikayesi şaşkına çevirdi

Melek mahkemenin istediği fiziksel test için üvey babası Celal ve annesiyle hastaneye gider.  Ancak muayenede Celal’in yürüdüğü ispat edilemez ve Melek doktorun raporuyla neye uğradığını şaşırır.

Mehmet’in geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla pilav satmaya çıkan Can, Arazlarla karşılaşır. İkili arasında yaşanan restleşmeye Sadi Payaslı’nın müdahil olması olayı hiç tahmin edilmeyen bir noktaya taşır. Derya, Songül’ün istediği raporu vermek için okula uğrar. Ama okula geldiği sırada Sadi ve Mert arasındaki konuşmaya kulak misafiri olması Sadi’yi zor durumda bırakır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 5. Bölüm Full İzle! Gelsin Hayat Bildiği gibi son  bölüm tek parça izle!

Gizem’in annesi Türkan, Rıza ve küçük kızının evinde işe girer. Rıza kızına çok düşkün bir babadır. Türkan bu sırada Gizem’den habersiz onun hayatıyla ilgili kararlar almaya başlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4. Bölüm : Songül, Sadi'yi çıplak görürse...

Üstüne plaka geçirildiğini öğrenen Osman Baba soluğu trafik şubede alır ve ona yardımcı olma görevi Songül’e verilir. Kırdarlar ve Osman Baba’nın birlikte hareket etmeye başladığını öğrenen Sadi ise Songül’ü korumak için Osman Baba’nın karşısına çıkar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.