Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 20 Ekim Perşembe günü 14. bölümüyle ekrana gelecek.

Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak? Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak?

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Attila Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de bu hafta neler olacak?

Songül uzun süredir peşinde olduğu Najat’ı kaybeder. Kırdarların ailesinin öldürülmesiyle ilintili olduğunu ve bu işin aslında görünen kısmı olduğu ortaya çıkar.  Songül ve Sadi’yi tam anlamıyla rahatlatmaz. Songül, bir şüpheliden ifade almak için çıktığı yolda kendisini tahmin edemeyeceği bir noktada son bulur.

Araz, tamirhanede hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Kendinden saklanan gerçekleri öğrenen Araz, kafasındaki sorulara cevap almak için tek başına yola çıkar.