Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu’nun İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongresinde tüzük yenilenirken yeni yönetim de belirlendi.

Ayrıca genel kurulda bir süredir federasyondan ayrı çalışmalarına devam eden Bolu, Düzce ve Sakarya EYT Dernekleri ihraç edildi.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Federasyonun Genel Başkanı oy çokluğuyla yeniden Gönül Boran Özüpak oldu

Liman İş Sendikası grevde: Direne direne kazanacağız! Liman İş Sendikası grevde: Direne direne kazanacağız!

Yönetim Kurulu Üyeleri ise; Alper Özüpak, Mustafa Avcı, Arzu Lastikçi, Erhan Öncü, Uğur Altuntaş, Adem Karlı, Murat Kızmaz, Cafer Yağcı, Levent Atacan, Hasan Canbakış, Nuh Erdoğan, Hasan Çebi, İsmail Düşünen, Erdal Öztürk, Hakan Çağlayan, Metin Pekkaraca oldu.

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, olağanüstü genel kurul öncesi sosyal medya hesabından, “Onuruyla yol yürüyen ve namuslu bir hak arayışında federasyonumuzun haberi olmadan EYT mağdurlarına yalan söyleyerek görüşmeler yapıp ben muhafazakar yapının lideri olacağım diyerek bölmek için çaba içine girenleri federasyonumuzdan atıyoruz. Onurun varsa istifa edersin diyerek istifaya davet eden başkanımız Gönül Boran Özüpak’ın arkasındayız” açıklamasında bulundu.