TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, 3. sezonuyla da yine milyonların beğenisini kazanan ve heyecannla beklenilen yapımlardan birisi olmayı sürdürüyor. Bu durumu çift haneli reytinglerden anlaşılır bir durumda. 81 bölümü geride kalan Gönül Dağı dizisi için en önemli başarı kaynağı hikayesinin gücüydü. Birçok dizi hayranı Berk Atan’ın etkileyici oyunculuğuna hayranlıkla bakıyor ama senaristlerin Selma karakterini fazlasıyla öne çıkartmasından hiç memnun değil.Dizinin bazı karakterlerinin de hikayede daha az yer almaya başladığı yönünde eleştiriler de başladı.

Gönül Dağı 76. bölüm fragmanı... - Son Dakika Haberleri

Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Hala çift haneli reytingler alarak sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olmayı sürdürüyor. Ancak reytinglerlere rağmen hikayeye yönelik eleştiriler katlanarak artmaya başladı.Gönül Dağı dizisinin bu sezonu da başarılı bir şekilde tamamlaması sürpriz olmaz ama senaristlerin bu eleştirileri de göz önüne alarak hikaye konusunda bazı adımlar atması bekleniyor.