Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda sabah saatlerinde kızını okula bırakan Halil Mert, trafik magandalarının saldırısına maruz kaldı. 

İş yerine gitmek için yola çıkan Mert, sinyal vermeden dönüş yapmak için yola çıkan otomobile ani fren yaptı.

Kornaya basan sürücü, otomobilden inen kimliği belirsiz kişi tarafından tehdit ve hakarete uğradı.

Ardından saldırgan Mert'e saldırırken tansiyonun yükselmesiyle 3 arkadaşı da olaya dahil oldu.

Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı

"Yarım açık camdan birisi boynuma yapıştı"

Olayın büyüyeceğini düşünerek araçtan inmediğini belirten Halil Mert, "Sabah 08.45 sıralarında kızımı okula bıraktım ve iş yerime doğru gidiyordum. Bir anda kontrolsüz şekilde önüme atlayarak dönmeye çalıştı. Uyarı niyetiyle korna çaldım. Araçtan ilk önce küfrederek 1 kişi indi. Ağza alınmayacak kelimeler söyledi. Sonrasında araçtan 3 kişi daha indi. Aracın içerisinde camdan ellerini sokup bana saldırdılar. Vücudumun farklı yerlerinde darp izleri oluştu. Yarım açık camdan birisi boynuma yapıştı. Arabada olmasaydım belki daha kötü olacaktı." dedi.

"Elimi de cama sıkıştırmışlar"

Vücudunda oluşan yaraları hastanede fark ettiğini söyleyen Mert, "Gözüm kararmış o sırada, gözümü açtığımda hastanedeydim. Elimi de cama sıkıştırmışlar. Ben bunları hastanede fark ettim. Polis merkezine gidip ifademi verdim. Yakalanmalarını istiyorum. Yaptığı hatadan dolayı bir özür dilese tamam deyip geçecektim. Ancak araçtan inip küfredip, beni darbettiler. Canımı zor kurtardım. Arabadan inseydim şu an belki çok farklı konumda olacaktım. O sırada cep telefonumla video çekiyordum. Elimden telefonumu almaya çalıştılar. Bu kadar ne kinleri vardı anlamadım." diye konuştu.