Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'la 11 yıllık evliliğinin, O Ses Türkiye'de birlikte jüri üyeliği yaptığı ve yakın arkadaşı olan Hadise yüzünden bittiği iddia edilmişti.

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

O dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olan Hadise, bu iddiaları yalanlamış, ardından da yayın yasağı çıkarıp dava açacağını belirtmişti. Hadise, iddiaların ardından sosyal medya hesaplarından Ebru Gündeş’le olan fotoğraflarını da silmişti.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Hadise’nin Reza Zarrab’ın aşk haberinin çıkmasının ardından Amerika’da olan bir patronla WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı iddiası gündeme geldi.

Dava dosyasına giren yazışmalarda Reza Zarrab’ın “Beni de bitirdin kendini de” diye sitem ettiği Hadise, “Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma” dediği öğrenildi.

Hadise’nin “Resim de varmış” diyerek Reza Zarrab’ı uyardığı ve ikisini Amerika’da sahilde el ele yürürken gösteren fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi.