Hadise Açıkgöz ve Mehmet Dinçeler krizi nihayet son buldu. Haftalardır gündemden düşmeyen çift için mahkeme boşama kararını verdi.

Hadise, Boşanmak için avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne dava açmıştı. Ünlü şarkıcı Hadise boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler'in evlenmelerinin arından Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı iddia edilmişti.

Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" ifadelerine yer verilirken Hadise, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayarak "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca boşanmayı talep etmişti.

Boşandılar

30 Nisan 2022 tarihinde nikah masasına oturan çift, 5 aylık evliliklerini Beykoz Adliyesi'nde sonlandırdı. Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya Hadise ve Mehmet Dinçerler katılmazken mahkeme Hadise ve Mehmet Dinçerler’i tek celsede boşadı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Doktoru açıkladı

Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, duruşma sonrası yaptığı açıklamada ise, “Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. Birtakım anlaşmazlıklar vardı. Sonuçta bunlar çözüldü ve iki hafta sonra boşanma gerçekleşti. Yoksa daha erken de boşanma gerçekleşebilirdi." dedi.