Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Geçtiğimiz mayıs ayında hayatlarını birleştiren şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edilmişti. 

Hadise geçtiğimiz günlerde, İzmir'de konser vermiş ve "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına boğulmuştu. 

YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARDI

Mehmet Dinçerler de önceki gün yeni mekanının açılışını gerçekleştirdi. Bu özel günde Dinçerler'in yanında eşi Hadise yoktu. Dinçerler'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekti.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Söylentilerin ardından Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” diyerek, söz konusu iddiaların 'gerçek dışı' olduğunu belirtti.

Yakın zamanda eşiyle de görüntülenmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününe dair bir paylaşımda bulunmamıştı.

Hadise hakkında ‘bebeğini düşürdü', 'eşinin çocuk isteğini geri çevirdi’ iddiaları ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından çıkan haberlere cevap verdi. 

Hadise, açıklamasında, ''Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber... Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum... Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize...'' ifadelerine yer verdi.

Hadise sessizliğini bozdu! O iddialara cevap verdi!