Yurdumuzda bugün en sıcak gün yaşanacak. Sonbahara girdiğimiz Eylül ayının ortasında hava sıcaklıklarının 35 dereceye kadar yükselmesi Meteoroloji'yi alarma geçirdi. Marmara bölgesinde termometre Kocaeli, Bursa, Bolu, Sakarya’da 35°C’ye ulaşıp yer yer geçerken İstanbul’da en yüksek sıcaklık 32-33°C’ye kadar yükselecek. Gölgedeki bu hava güneş altında rahatsız edici olabilir bugün öğlen saatlerine dikkat.

"BAŞKENT'TE SICAKLIK 35'İ AŞABİLİR"

Ankara'da son zamanların en sıcak hafta sonu olacak. Ankara ve İç Anadolu geneli, ülkeye taşınan bu Kuzey Afrika sıcaklarının etkisine giriyor başkentte hava 35°C’yi de aşabilir. Doğu ve Güneydoğu benzer şekilde hep mevsim ortalamalarının üzerinde sıcak günler geçirmeye devam ediyor.

"PAZAR AKŞAMI ÜŞÜYEBİLİRSİNİZ"

Pazar günü Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar hızla düşecek, sonbahar havası yaşanacak. Adeta ne cumartesi yaza ne de pazar akşamı kışa benzemeyecek.

"MARMARA'DA HAVA DEĞİŞİMİ VAR"

Marmara bölgesinde (ve yakın çevresinde) havadaki sıcaklığın değişim hızı aniden gerçekleşecek. Bir anda hava 35 dereceye akdar yükselirken ertesi günü hava bir anda soğuyacak. 

Teknelerden yolunu bulamadı! Yunus yavrusu ekiplerce kurtarıldı Teknelerden yolunu bulamadı! Yunus yavrusu ekiplerce kurtarıldı

İSTANBUL'DA YARIN SAĞANAK BEKLENİYOR

Yarın Edirne-Tekirdağ-İstanbul hattında öğlen saatlerinden itibaren sağanak yağışlı hava hakim olacak.