Kardeşlerim dizisinden Aybike ve Berk çifti 574.425 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde zirveyi kaptı.

Ayber ♡♡ | Kardeş

Yine Kardeşlerim dizisinden Asiye ve Doruk çifti 468.016 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde AyBer çiftinden sonra 2. sırayı aldı.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Kardeşlerim'in Asiye'si ve Doruk'u sarmaş dolaş poz verdi! 'ASDOR fanları  iptal' – Akıllı Gündem

Kızılcık Şerbeti dizisinden Doğa ve Fatih çifti 414.766 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 3. sırayı alarak yerini korudu. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör çiftinin sadece dizide değil aynı zamanda gerçek hayatta da bir çift olduğu yakın zamanda açıklanmıştı.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Fatih ve Doğa Aşkı Bitti! Restler Arka Arkaya  Çekiliyor; Bundan Sonra Taş Üstünden Taş Kalmayacak… Neler Oluyor? - Ankara  Yaşam Haberleri

Kardeşlerim dizisinden popüler bir çift daha! Bu sefer 327.504 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 4. sırayı alan Süsen ve Ömer çifti oldu.

Kardeşlerim'in çekingen aşıkları Süsen ve Ömer o gerçekle herkesi şaşkına  çevirdi! Meğer Bilal Yiğit Koçak ile Lizge Cömert... - Galeri - Takvim

Emanet dizisinden Nana ve Yaman çifti 250.614 ileti sayısıyla 18-25 Ocak tarihleri arasında somera.tr tarafından hazırlanan 'Sosyal TV'deki En Popüler Çift' listesinde 5. sırayı alarak listeyi kapattı.

S. ?️?? on Twitter: "Nana Meryem ve Yaman Kırımlı ? #HalilİbrahimCeyhan  #NanukaStambolishvili https://t.co/LNnkD3xNCC" / Twitter

Resim