Olay, İstanbul Bahçelievler'de meydana geldi. Ev temizliği yaparak geçimini sağlayan kadın, yeni doğan bebeğini poşete koyup binanın 4'üncü katından aşağıya attı. Bebek hayatını kaybederken anne gözaltına alındı.

Apartman görevlisi Adem Peynir, kadının yatılı olarak evde kaldığını söyleyerek "Hamile olduğunu ben de fark etmedim, zaten sürekli kapalı giyiniyordu. Evdekiler sorduğu zaman da kiloluyum demiş. Pat diye ses gelince kadın telaş yapmış, ev sahipleri de öyle fark etmiş" dedi.
Dün saat 14.00 sıralarında ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çalışma başlattı. Yapılan incelemede bebeğin, hayatını kaybettiği tespit edildi. S.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Apartman görevlisi Adem Peynir, "Ev sahiplerini iyi tanıyorum, Nezih insanlar. Kadın daha yeni işe başladı. Deneme süresindeydi, ev temizliği için geliyordu, yatılıydı. Kadını hemen hemen her gün görüyorduk. Öyle sakıncalı bir durumu yoktu. Hamile olduğunu ben de fark etmedim, zaten sürekli kapalı giyiniyordu. Evdekiler sorduğu zaman da kiloluyum demiş. Pat diye ses gelince kadın telaş yapmış, ev sahipleri de öyle fark etmiş" dedi.

Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi

Kaynak: DHA