İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kendi bünyesine istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleşecek. Son başvuru tarihi 25 Nisan 2022 olup adaylar başvuru şartlarına uygun olduğu takdirde akademik personel alımı yapılacaktır. 

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Üniversitemiz Yönetim Bilimleri Fakültesine 2547 sayılı Kanunun 33. maddesi ile 09.11.2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in yürürlükteki ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Adayların 11/04/2022 - 25/04/2022 tarihleri arasında Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru ve Sınav Yeri: Başak Mh. Ordu Cd. F-05 Blok No:3 Başakşehir / İstanbul

SINAV TAKVİMİ

İlk Başvuru Tarihi : 11.04.2022

Son Başvuru Tarihi : 25.04.2022

Ön Değerlendirme Tarihi : 29.04.2022

Giriş Sınav Tarihi : 09.05.2022

Sonuç Açıklama Tarihi : 16.05.2022

Sağlık Bakanlığı 36 bin kişi alacak! Sağlık Bakanlığı 36 bin kişi alacak!

Not: Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemiz web adresinde www.ihu.edu.tr yayınlanacak olup, bu ilan aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1. Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi (www.ihu.edu.tr /files/ik-basvuru-dilekcesi.docx)

2. YÖK formatlı özgeçmiş

3. 2 adet fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)

4. Kimlik fotokopisi

5. Lisans diploması ve varsa lisansüstü diploması (aslı veya noter onaylı sureti)

6. Yurt dışından alınmış olan diplomalar için diploma denklik belgesi

7. Lisans, yüksek lisans ve varsa doktora transkripti (aslı veya noter onaylı sureti)

8. ALES sonuç belgesi (en az 70 puan ) veya ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi/ atama olur yazısı

9. YÖKDİL/YDS (en az 85 Puan) veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge - İngilizce

10.Lisansüstü öğrenimine devam edenler için öğrenci belgesi,

11.6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunu uyarınca akademik personel adayı açık rıza metni (KVKK Formu)

12. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muafiyet belgesi

13. Adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-devlet üzerinden alınabilir.)

4127/1/1-1

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve T.C. İbn Haldun Üniversitesi "Öğretim Üyeleri Yükseltilme ve Atanma Koşulları" uyarınca Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin  Gerekli Belgeler:

- Öğretim Üyesi Başvuru Formu ve Dilekçesi

- Özgeçmiş (YÖK formatında) ve Eserler Listesi

- Kimlik fotokopisi

- Fotoğraf (2 Adet)

- Adli sicil belgesi

- Hizmet belgesi

- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

- Resmi Kurumlarca Onaylanmış ya da e-Devlet üzerinden karekodlu lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları

- Varsa Dr. Öğr. Üyesi Atama Yazıları,

- Üniversitelerarası Kurulca onaylanan Denklik Belgesi

- YÖKDİL/YDS (en az 85 Puan) veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge - İngilizce

Açıklama:

- Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan 6 (Altı) takım dosya (bilimsel eserlerinden oluşan dosyanın 1 (bir) nüshasını basılı olarak, jüri üyelerine gönderilmek üzere diğer nüshalarını elektronik ortamda (CD/flash bellek) şahsen İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim etmeleri ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı uyarınca akademik personel adayı açık rıza metnini vermeleri gerekmektedir. Aydınlatma Metnine https://www.ihu.edu.tr/aydinlatma-metni linki üzerinden ulaşılabilmektedir.)

- * 18.05.2021 tarihli ve 31485 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi Ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin madde 8'deki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

- Son başvuru tarihi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen kampüs adresimize "Başak Mh. Ordu Cd. F-05 Blok Başakşehir / İstanbul" yapılacaktır. Tüm bilgilendirmeler Üniversitemizin web sayfasından https://www.ihu.edu.tr yapılacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

- İlanda belirtilen koşulları taşımayan ve başvuru süresi içinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Duyuru Başlama Tarihi : 11.04.2022

Son Başvuru Tarihi : 25.04.2022

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve T.C. İbn Haldun Üniversitesi "Öğretim Üyeleri Yükseltilme ve Atanma Koşulları" uyarınca Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirilecektir.