"Anlasana", "Boşver Arkadaş" ve "Olanlar Olmuş" gibi unutulmaz eserlerinin de aralarında olduğu çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Sanatçı, böbrek yetmezliği nedneiyle diyaliz tedavisi görüyordu.

Usta sanatçının ölümü sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen hakkındaki yazısı tekrar gündem oldu.

1 MİLYARLIK TAZMİNAT DAVASI

İrem yazısında Gülen'e "Fetuş" diye hitap etmişti. Bunun üzerine dava açan Gülen ise, 1999 yılının parasıyla 1 milyar TL'lik tazminat davasını kazanmıştı.

Tebliğ taslağı yayımlandı! Lokanta ve kafelerde KDV zammı oranları belli oldu Tebliğ taslağı yayımlandı! Lokanta ve kafelerde KDV zammı oranları belli oldu

İrem 2016'da Twitter hesabından "17 yıl önce.. Fethullah Gülen'in bir milyar TL. tazminat davası açtığı yazı" notuyla o dönemde yazdığı yazıyı ve tazminat ödediği haberi tekrar paylaşmıştı.

FETÖ TEHLİKESİNİ ÇOK ÖNCEDEN GÖRMÜŞTÜ

İrem, yazısında "Sevgili Fetuş, seni çok özledik. Neredesin? Rakı içmezsin bilirim ama şiş kebabını, Boğaz'ı İstanbul'u hiç mi özlemedin?" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine dava açan Gülen ise, 1999 yılının parasıyla 1 milyar TL’lik tazminat davasını kazanmıştı.

İrem yazısını “Türkiye Cumhuriyeti’nin, Kemalist devrimlerin sarsılmaz bekçileri olarak, seni bu coğrafyada bekliyoruz. Gel de, içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör!” sözleriyle bitirmişti.

İşte İlhan İrem'in o yazısı: