Kısa bir süre önce iPhone kullanıcılarının yeni iPhone 15 hakkında ne istediklerine yönelik bir anket düzenlenmişti. Bu ankete katılanların yüzde 35.2'si yeni bir tasarım görmek istediklerini söylemişti. Şimdi ise iPhone 15 serisinin tasarımı hakkında ortaya atılan yeni iddiaya göre iPhone 5C tasarımı geri dönüyor.

iPHONE 15'İN TASARIMI HAKKINDA ORTAYA ATILANLAR

Apple'ın iPhone 15 serisi için yeni bir tasarım yapmak yerine önceki modellerinde olduğu gibi eskiye dönük bir tasarımı üzerinde çalışacağı iddia edildi.

İddianın sahibi ise Twitter'da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ShrimpApplePro oldu. ShrimpApplePro'ya göre Apple iPhone 15 tasarımı için yuvarlanmış kenar tasarımına geri dönüş yapabilir.

Daha önce iPhone hakkında farklı bilgiler sızdıran Twitter hesabı, şimdi de iPhone 15 serisinde kullanılma ihitmali olan tasarımı paylaştı. iPhone 12 serisiyle beraber eski düz ve keskin köşe tasarımına geçen Apple'ın iPhone 15 ile tekrar yuvarlak köşeli tasarıma geçmesi bekleniyor.

Öte yandan aynı paylaşımda yapılan başka bir tahmin ise telefonda tercih edilecek malzemenin titanyum olacağı yönünde oldu.