Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), büro memuru ve danışman alımı için kendi resmi internet sayfası üzerinden ilan yayınladı. 852 memur ve 134 danışman alımı yapacağını belirten İŞKUR, alımların 81 il genelinde yapılacağını açıkladı.

Toplamda 936 personel alımı yapılacağını açıklayan İŞKUR, alımların en az lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacağını belirtti. Ayrıca 64 farklı il-ilçe belediyesine de farklı meslek gruplarından 4 binin üzerinden memur ve kadrolu işçi alımı yapılacağını belirterek İŞ-KUR, başta Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, MEB, İçişleri Bakanlığı olmak üzere 8 farklı farklı bakanlığa 10.200 personel alımı yapılacağını duyurdu.

852 memur ve 134 danışman alımı için başvurular Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sayfası üzerinden veya ALO 170 telefon hattı üzerinden yapılacaktır. Online başvuru işlemleriniz için aşağıda mesleklere göre verilmiş linklerin üzerini tıklarak başvurularınızı e-devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra tamamlayabilirsiniz.

İllere göre yayınlanan memur alım ilanlarını görüntülemek için tıklayınız.

Köklü firma Hakmar'dan istihdam seferberliği Köklü firma Hakmar'dan istihdam seferberliği

İllere göre yayınlanan danışman alım ilanlarını görüntülemek için tıklayınız.