Altın fiyatları birçok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Bu nedenle google gibi  arama motorlarına yönelen binlerce vatandaş konu hakkında araştırma yapmaya başladı. 

Geçen hafta toparlanma aşamasına geçen gram altın bir günde 15 lira
birden yükseldi ve 1000 liranın üstünü gördü. Gram altın 1.013 liradan alıcı
buluyor. İşte İslam Memiş altın yorumu ve konu hakında tüm merak
edilenler...

İslam Memiş altında yükselişin devam edeceğini belirtti.  Memiş yaptığı yeni açıklamada şunları belirtti:

Biz, Ekim'i bekliyorduk. Ekim geldi. Sonrasını Kasım düşünsün! 

İki haftadır gümüş için oflayanlar bugün yüzde 9'luk artışı gördü. bir günde yüzde 9. gümüş, sabırlı yatırımcıyı zengin eder.

Fitch'ten Türkiye uyarısı: Kredi kartı borçlarına dikkat çekti Fitch'ten Türkiye uyarısı: Kredi kartı borçlarına dikkat çekti

Önemli olan uzun vadeli sabretmek Gümüş, altın tepsinin üzerindeki ikramdır. Hızlı yükseliş sonrası mutlaka kâr satışı olacaktır ancak devamı güzel olacak.

ALTINA TALEP PATLADI

Geçen haftalarda düşün yaşayan emtialar için ciddi taleplerin oluştuğunu belirten Memiş, "2 haftadır fiziki gümüş tarafında ciddi bir talep vardı. 1 haftadır da ABD ve İngiltere'de fiziki altın talebi patladı." yorumunda
bulundu.

RİSK UYARISI

Gümüş ve altında yaşanan fiziki talebin hem olumlu hem olumsuz olduğunu söyleyen İslam Memiş, " Fiziki talebin oluşması fiyatlar bakımından olumlu. küresel risk ve belirsizlikler açısından olumsuz!" ifadelerini kullandı.

"KASIM'I DÜŞÜNÜN"

Ekim ayı içinse , "Biz, Ekim'i bekliyorduk. Ekim geldi. Sonrasını Kasım düşünsün!" dedi.