Motorine gece yarısı indirim geldi Motorine gece yarısı indirim geldi

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi... 

Altın fiyatlarında düşüş yaşanmasıyla beraber Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten önemli açıklamalar geldi. 

Memiş, gram altın için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini belirtti. 

"Altının ons fiyatından bahsettim. Dolar endeksindeki sert düşüşler toparlanmaya neden oldu. Gram altın TL 995 seviyesinde görülüyor, hayır, 1008-1014 seviyesinde. Aşağıda 1005, yukarıda 1055 lira var, bu bant aralıklarını takip ediyoruz.

Gümüşün ons fiyatı 19.30 seviyesine toparladı, pozitif görünüm devam ediyor. Gram gümüş 11.50-11.60 aralığında. Gümüşün de ciddi anlamda ucuz olduğunu gördüğümüz için pozitif yönde beklentide devam ediyoruz.

Kripto para ve emtia yatırımcısı, baskılanma karşısında biraz beklemeyi ve izlemeyi tercih etmeli diyen Memiş, altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor.

Faiz artırımlarının yanlış olduğu, resesyon riskinin, krizlerin yaklaştığını da resmi kurumlar artık kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Türkiye'de pozitif ayrışma biraz daha devam ediyor.

gazetevatan'a göre: Dış politikada başarılı adımlar bizi sevindiriyor. Dış politikadaki hamlelerimiz isabetli olduğu için dünya Türkiye'yi takip ediyor. TCMB'ye baktığımızda, burada da elimiz biraz rahatladı. Euro, sterlin, altın ve gümüş kime ucuz? Dolar sahiplerine. Euro, sterlin, altın ve gümüşü bedava topluyorlar.

Türkiye'nin de bu konuda hamle yapmasını önemsiyorum. Rezervlerin altın olarak birikmesi 2023 yılında oldukça işlere yarayacak bir stok."