Kira geliri olanlar dikkat! Beyanname vermeniz için son gün 1 Nisan Kira geliri olanlar dikkat! Beyanname vermeniz için son gün 1 Nisan

Geçtiğimiz günlerde Ekim ayı için hazırlık yapılması uyarısı yapan İslam Memiş, yeni ay için kritik durumların beklediğini ifade etmişti. Ekim ayına kısa bir süre kaldığını hatırlatan Memiş, "Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var" demişti.

Yaptığı uyarı ve değerlendirmelerle yatırımcıları ve vatandaşlara yön veren Memiş, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Memiş, ''Gram altını ekranda 960 gören arkadaş, 960’a satsana. Sat ki, alan kişi de serbest piyasalarda 983’e satsın. Kilosunda 800 $ işçilik var. $ sahipleri topluyor. Neden 800 $ işçilik. Talep var. Ne kadar talep o kadar işçilik. Yakında 1.000 $ geçer. Altın kime ucuz? Dolar sahiplerine. Şuan dünyada rafineleri kapatan dolar sahipleri, altın ve gümüş stoklarını neden artırıyor? Savaş istiyorlar. Bugün ucuz toplayanlar, yarın “Savaş çıkacak uyarıyoruz” açıklamasını yaptığında çoktan stoklarını doldurmuş olacak. 2008 krizinin aynısını 2023’de yaşatacaklar.'' dedi.