Sabah saatleri  itibarıyla gram altının satış fiyatı 1,012,67, çeyrek altının ise 1.979,00 TL oldu. Eylül ayına kısa bir süre kalmışken "Altın düşecek mi?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. 

çeyrek altın fiyatları ne kadar? gram altın fiyatları ne kadar? 25 Şubat  güncel altın fiyatları

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın açıklaması geldi. TCBM'nin faizleri sabit tutacağı tahmin edilirken sürpriz bir kararla faizde 100 baz puanlık indirim geldi. Alınan kararla birlikte dolar ve altın piyasasında hareketlilik başladı. Altın satın almak isteyen vatandaşların dikkatine! İşte uzmanından kritik altın yorumu...

Altın fiyatlarında sert hareket - Uzmanpara

İsrail’e ihracat kısıtlamasının sonuçları: Ülkeler bu karardan nasıl etkilenecek? İsrail’e ihracat kısıtlamasının sonuçları: Ülkeler bu karardan nasıl etkilenecek?

"Fed'in Eylül'de 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkileyebilir. 1.786 dolar seviyesindeki ons altın fiyatı ve 20,53 seviyesinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunmaktadır."

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Ağustos 14, 18 ve 22 ayar altın  bilezik fiyatları ne kadar oldu? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet  Finans Haber

Gram altın ve dolar kuru adına yükseliş tahminlerinde bulunan İslam Memiş, yatırımcılar için Ağustos ayının son alım ayı olacağını düşündüğünü belirtti.

Yatırım yapmak isteyenler için Eylül öncesinin "son alım şansı" olduğunu öne süren uzman isim, gram altın için de seviye vererek tahminlerini paylaştı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 14 Temmuz  2022 – Sözcü

İslam Memiş'e göre gram altın Ağustos sonuna kadar 1.012 TL ile 1.050 TL aralığında takip edilecek. Öte yandan Memiş'e göre 1 Eylül tarihi itibarıyla altın ve gümüşte yükselişler başlayacak.

Altın fiyatları 8 Kasım: Ons, çeyrek ve gram altında son durum

Memiş tweet'inde şöyle yazdı: "TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar"