112 Acil'de çalışan ambulans şoförleri, uzun bir süredir zor şartlarda çalıştıklarını hatırlatarak çalıştıkları kurumlarda çeşitli baskılara maruz kaldıklarını duyurdular.

Konuyla ilgili bir açıklamayı sosyal medya üzerinden paylaşan sağlık emekçileri, kendilerinin hak aramaları durumunda mobbing ile karşılaştıklarını ve bu durumun artık dayanılamaz bir boyuta vardığını belirterek adeta isyan etti. 

İşte konuyla ilgili durumlarını paylaşan ambulans şoförlerinin o açıklaması:

“HAKKINI ARAMAK İÇİN MÜFETTİŞ ÇAĞIRIRSAN MOBBİNG GÖRÜRSÜN ANLAYIŞINI REDDEDİYORUZ! ”

İstanbul 112 Ambulans Sürücülerinin dayanacak takati kalmadı…

Ya Yaradan hakkı için soruyorum?

Nedir bu İstanbul 112 Ambulans Sürücülerinin çektiği yeter yahu, gecesini gündüzüne katıp çalışmaktan başka ne yapıyorlarda böylesine yöneticilerin egolarını ve kişisel hırslarını çekmek zorunda kalıyorlar.

UÇAK DÜŞER oradalar, BOMBA PATLAR oradalar, DARBE OLUR oradalar, COVİD OLUR oradalar devletimizin ve milletimizin ihtiyaç duyduğu her an VATAN SEVGİSİ anlayışıyla hizmete koşmaktan bir gün olsun imtina etmediler. Bu adamlar daha ne yapsın yetmez mi bu adamların hizmetleri üzerinden ben yaptım brifingleri verdiğin!

Yasal hakkını kullanarak kuruma müfettiş çağıran ve aksaklıkların düzeltmesini sağlayan işçiyi cezalandırmak, adeta hizaya çekmek kullandırmadığı yemek molasını tamamlamaya kalkmak nedir?

Kışlasız ve cezasız bedelli askerlik müjdesi gelecek mi? Kışlasız ve cezasız bedelli askerlik müjdesi gelecek mi?

Sen misin müfettiş Çağıran, sen misin beni buraya atayan, üstlerime mahçup eden diyerek adeta İNTİKAM ALMAK neyin nesidir?

And olsun “İSTANBUL 112 AMBULANS SÜRÜCÜSÜ” arkadaşlarımız ile birlikte bu zihniyetin tam karşısında duracağız!"