Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yaz döneminde enflasyonda belirgin bir düşüşü hep birlikte göreceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yaz döneminde enflasyonda belirgin bir düşüşü hep birlikte göreceğiz

Korkunç olay İstanbul Fatih'te meydana geldi. Saat 16.30'da bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri Kocamustafapaşa Mahallesi İzci Türk Sokak'ta bir apartmana geldi.

Yapılan incelemede apartmanda bir dairede parçalara ayrılmış ceset bulundu. Çevrede güvenlik önleminin alınmasının ardından olay yeri inceleme polisleri ve savcı incelemede bulundu.

İncelemelerin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayı çözmek için çalışmalara başlayan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu.

Cesedin kimliğinin tespit edilemediği ancak otopsinin ardından kime ait olduğunun tespit edilebileceği öğrenildi.

'İDDİAYA GÖRE 1 HAFTA ÖNCE...'

Mahalle sakini Kürşat Cebeci, "Ben burada misafirim yeni geldim. Buraya geldiğimde polisler vardı. İddiaya göre 1 hafta önce burada öldürülen bir adamın cesedi bulunmuş. Cesedin parçalara ayrıldığını söylüyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Kim olduğunu, yaşını bilmiyorum. Cenaze aracını geldi, cesedi götürdüler, olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarını yapmışlar. Yaşlı biri olduğunu duydum" dedi.