Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 20'den fazla bina tahliye edildi Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 20'den fazla bina tahliye edildi

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki Şirintepe Mahallesi'nde önceki ay saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre cadde üzerinde yürüyen şahıs motosikletle geçen kişilerin saldırısına uğradı.

Sultan Selim Mahallesi'ndeki Oto Sanayi sitesi içerisinde alkol kullandıktan sonra yürüyen Murat Yişilçeçen cadde üzerinde yürüdüğü esnada motosikletle gelenini iki şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yolda yürüyen adama kurşun yağdıran şahıslar geldikleri motosikletle olay yerinden kaçtı. Bacağından yaralanan adam ise yol kenarında bekleyen taksiye binmeye çalıştı.

ÖNCE SİLAHLA VURDULAR SONRA SOPAYLA DÖVDÜLER

Yaralı şahıs taksiye binerek hastaneye gitmek istediği sırada, motosiklette bulunan şahıslardan biri olay yerine geri döndü. Şahıs ticari taksiye binen adama bu kez de sopayla saldırdı. Öldüresiyle dayak atan şahıs daha sonra motosikletle olay yerinden kaçarken, yaralı şahıs darp edildiği taksinin sürücüsü tarafından Kağıthane Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olayın ardından Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çeliktepe Şehit Bestami Şeker Polis Merkezi Amirliği polisleri, hastanede olan yaralı adamın ifadesi doğrultusunda harekete geçti. Ekipler olay yerine giderek güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda şahısların emniyette çok sayıda kaydı suç bulunan Kadir A. ile "Kenzo" lakaplı Şahin G. olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Kadir A. evine yapılan baskın sonucunda yakalanırken, olayda kullandığı tabancaya ise el konuldu.

SALDIRGANLARDAN BİRİ TUTUKLANDI

Öte yandan Şahin G. ise Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan yakalandı. Emniyette ifadeleri alınarak "kasten yaralama" suçundan adli işlemleri yapılan Kadir A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Şahin G. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şahıslarla Murat Yişilçeçen arasında alacak-verecek nedeniyle husumet olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da dehşete düşüren olay! Önce silahla vurdular sonra sopayla dövdüler

"TAKSİCİ ARAYA GİRİNCE TAKSİCİYİ DE DÖVMÜŞLER"

Olayla ilgili konuşan bir vatandaş, "Olay gece 2 gibi olmuş. Aralarında alacak verecek davasından bir husumet varmış. İki kişi motorla gelmiş ve şu kaldırımda motordan inmişler. Adamın bacağına birkaç el ateş etmişler. Vurulan şahıs taksiye binmiş. Diğerleri de geri dönüp taksinin kapısını açmışlar ve sopayla tekrar vurmaya başlamışlar. Taksici araya girince taksiciyi de dövmüşler. Sonra da kaçmışlar. Yaralı taksiyle hastaneye gitmiş, diğerleri de yakalanmış diye biliyorum" açıklamasında bulundu.