Muhafazakar ve seküker ailelerin çatışmasını belki de en net bir şekilde gözler önüne seren Kızılcık Şerbeti adlı yapım yayınlandığı ilk günden bu yana sıkı bir izleyici kitlesine sahiptir. Her cuma günü yayınlanan dizi reyting rekorları kırarak sosyal meydayı ayağa kaldırmayı başarıyor.

Okan Bayülgen'den samimi açıklamalar: Buradan İngiltere'ye giden de topraklarımıza gelen de aynı kaderi paylaşıyor Okan Bayülgen'den samimi açıklamalar: Buradan İngiltere'ye giden de topraklarımıza gelen de aynı kaderi paylaşıyor

Show TV'nin iddialı dizisi: Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları  kimler, ne zaman yayınlanacak? - Mavi Kadın

Dizinin bu kadar çok benimsenmesinin sebeplerinden biri de seküler ve maskülen aile tiplemelerini en gerçekci şekilde ekrana yansıtmasıdır. Her detayda izleyiciler kendilerinden birçok şey bulabiliyor bu da dizinin çok fazla izlenmesini sağlıyor. 

Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm : Fatih, Doğa'yı aldatıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin senoryasunda ilk olarak Doğa ve Fatih karakteri bizi karşılıyor. İki farklı aile yapısına sahip olan Doğa ve Fatih birbirlerine aşık oldukları için bu farklılıkları görmezden gelerek evlendiler.

İlk bölümlerde Doğa'nın maskülen bir karakter olmasına rağmen Fatih'in ailesine ayak uydurmaya çalıştığını ancak ne kadar zorlandığını gördük. Dizi ilerledikçe Fatih'in de Doğa'ya karşı tavırları değişti ve 24. bölümde Doğa'yı aldattığına şahit olduk. 

Resim

Dün akşamki yayınlanan bölümünde kıyafetini beğenmediği için hamile eşi Doğa ile tartışan Fatih, gittiği davette karşılatığı Aylin'in evine gidiyor. Doğa, eşini kırdığı için özür dilediği bir video çekerken Fatih'te o esnada Aylin'le beraber oluyor. Sahneyi izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı "Doğa ve Fatih boşanmazsa bu diziyi izlemem" diyerek tepki gösterdi. 

Çoğu izleyici "Hamile karısını nasıl aldatır?" diye tepki gösterdi ve sosyal medyada birçok kullanıcı bu konuyla ilgili paylaşım yaptı.