Ürdün'den İsrail ve İran'a kritik çağrı! 'Misilleme saldırılara son verin' Ürdün'den İsrail ve İran'a kritik çağrı! 'Misilleme saldırılara son verin'

Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Bir sosyal medya fenomeni, ağır hakaretlerini sıraladığı videonun sonunda "Ben ölümsüzüm, dokunulmazım, şeytanla bir anlaşma yaptım. Seni ateşe vereceğim Mencho. Bunu söylemekten korkmuyorum, bu sözleri hem burada hem de senin yüzüne karşı söyleyebilirim" diyordu. Kısa sürede TikTok'tan tüm sosyal medya mecralarına yayılan videodaki gencin akıbeti günlerce merak edildi. Ardından gelen paylaşım ise herkesi şok etti. Önce sözlerin üzerine o soyal medya fenomeni, "Söylediklerim için üzgünüm. Sonuçlarının ne olacağını düşünemedim. Bunu takipçi sayımı arttırmak için yaptım ama artık pişmanım. Takipçilerim ve Bay Mencho’dan özür dilerim" diyerek adeta yalvarıyordu.

JusticiaParaVanessa mujer policía plagiada y asesinada en ...

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Meksika'nın Veracruz kentinde polislik yapan Vanessa Torres Galán'ın cesedi 12 Ocak günü bulundu. Yapılan incelemelerde ise bedeninde çok sayıda işkence izi olduğu tespit edildiği söylendi. Kadın polisin mesai arkadaşları korkunç duruma karışan kişilerin bulunup cezalandırılmasını talep etti.