Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme Nuri Alço'nun eşi duyurdu: Sağlık durumunda yeni gelişme

ATV'nin sevilen yapımlarından olan Kardeşlerim dizisi kadrosuna yeni oyuncular katarak yeni sezona hazırlanıyor.

Kardeşlerim 3. Sezon Oyuncuları Kimdir, Hangi İsimler D...

Üçüncü sezon hazırlıkları için toplanan ekip git gide genişliyor.  Yeni sezonda neler olacağı izleyiciler tarafından merakla  beklenirken sevilen dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi başarılı isimlerin yanı sıra Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ile Cihan Şimşek gibi isimlerin olduğu diziye Nihan Büyükağaç, Kaan Çakır, Ecem Sena Bayır katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ömer'in (Yiğit Koçak) babasına hayat verecek olan oyuncu çok merak ediliyordu. Ahmet Yılmaz ve Şevval Yılmaz çiftine hayat verecek oyuncular belli oldu.

Yeni sezon çekimleri başlayan Kardeşlerim dizisine sürpriz transferler! 3  oyuncu kadroya katıldıNihan Büyükağaç hangi dizide oynuyor?Destan'ın Günseli'si Ecem Sena Bayır'ın sevgilisi Çok Güzel Hareketler'den  çıktı! İkili abayı fena yakmış...

Gayrimeşru olarak dünyaya gelen ve verdiği büyük mücadeleyle dikkat çeken Ömer'in babasına başarılı oyuncu Kaan Çakır hayat verecek. Yeni sezonda Ömer'in en büyük düşmanlarından biri olacak Şevval karakterine ise Nihan Büyükağaç oynayacak.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının genç yıldızı Ecem Sena Bayır da Kardeşlerim'in kadrosuna dahil oldu.