İlk yarının son 4 maçında galibiyete hasret kalarak devreyi zirvenin 10 puan gerisinde tamamlayan yeşil-kırmızılılar, ara transfer döneminde kanatları takviye ederek 68 Aksaray Belediyespor'dan Ali Say, Fethiyespor'dan Burak Başkaya ve Somaspor'dan Yılmaz Ceylan'ı alırken Dinçel, takviyelerin süreceğini de belirtti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Selanaddin Dinçel, "Çok iyi çalıştık. Kadromuzu takviye ettik. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere transferleri sürdüreceğiz. İnşallah çalışmalarımız ligde sonuçlara yansıyacak. İkinci devrede çok daha iyi bir Karşıyaka izlettireceğiz" diye konuştu. Karşıyaka, grupta ikinci yarının ilk haftasında cumartesi günü Nevşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşil-kırmızılılarda ara transfer döneminde takımdan ayrılan Okan Baydemir ve İhsan Furkan Deniz ise kulüp arayışlarını sürdürüyor.

MAÇ YARIDA KALDI

Sezonun ikinci yarısı öncesinde hazırlık sınavında karşı karşıya gelen Karşıyaka ile Bergama Belediyespor'un oynadığı maç yarıda kaldı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde oynanan maçta ev sahibi Karşıyaka'nın teknik heyeti ile Bergamalı oyuncular arasında 30'uncu dakikada yaşanan tartışma sonrası saha karıştı.

Bergama, yaşanan gerginlik sonrası sahadan çekilirken, maç tatil edildi. Bergama kafilesine verilecek dostluk yemeği de iptal edildi. Bergama mücadelesiyle devre arasındaki hazırlık maçlarını tamamlayan Karşıyaka, 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki ikinci yarının ilk haftasında 14 Ocak Cumartesi günü Nevşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

Beşiktaş'ta Berkay Vardar ile yollar ayrıldı Beşiktaş'ta Berkay Vardar ile yollar ayrıldı

Kaynak:DHA