İzmir’in iki ezeli rakibi Karşıyaka ve Göztepe, 11 ili etkileyen depremler için bir araya geldi. İki kulüp, ortak hareket ederek fiziki olmayan İzmir derbisi düzenledi. Karşılaşmadan elde edilecek bilet gelirini ise afet bölgesine kalıcı konutların inşası için düzenlenen "İzmir Yardıma Koşuyor" kampanyasına aktarılacağı duyuruldu. Biletler passolig sitesi üzerinden satışa 50 TL bedel ile satışa çıktı. Yerli ve yabancı birçok firmanın destek verdiği kampanyaya destekler çığ gibi büyüyor. Kulüplerin sosyal medya hesaplarında şahıslar ve şirketler tarafından gelen destekler tek tek paylaşıyor.

GÖZTEPE VE KARŞIYAKA TARAFTARLARINDAN ZİYARET

#TekTribünTekYürek kampanyasına destek olmak için iki kulubün taraftarları karşılıklı olarak antrenman ziyareti yaptı ve ezeli rakiplerine başarı dileklerini ilettiler.

kafkaf

gözgöz

Okan Buruk'tan şaşırtıcı Fenerbahçe sözleri Okan Buruk'tan şaşırtıcı Fenerbahçe sözleri

KARŞIYAKA VE GÖZTEPE'DEN ORTAK AÇIKLAMA

"Tek tribün tek yürek" sloganıyla depremzedeler için rekor bilet satmayı hedefleyen takımlar ortak açıklama yayınladı

"26 Şubat 2023 tarihinde #TekTribünTekYürek dijital biletlerimizle vicdanlarda oynanacak bir maç için satılan en yüksek bilet sayısı rekoruyla yaraları hep birlikte saracağız. Biletler için toplanan ücretler deprem bölgesine gönderilen yardımlar için kullanılacak. Temsili karşılaşmanın biletleri 17 Şubat Cuma günü saat 13.00'te passo.com.tr üzerinden satışa açılacaktır. Hatıra biletlerinin satışları 26 Şubat Pazar günü saat 20.00'de sona erecektir. Hatıra bileti satış işlemleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmamaktadır. #TekTribünTekYürek #KörfezinAyırdığıAcınınBirleştirdiği"  açıklamasında bulundular.

ORTAK VİDEO YAYINLANDI

Körfezin ayırdığını vicdan birleştirecek açıklamalı videoda 2. Ligde kırılan 80 bin kişilk en yüksek seyirci rekoruna vurgu yapıldı ve düzenlenecek organizasyon için destek istediler.