Kahramanmaraş 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremle sarsılırken Gaziantep ise 6,4 büyüklüğündeki deprem ile hasar aldı. Bu depremlerin yanında Diyarbakır, Osmaniye, Kilis, Adana, Malatya, Adıyaman ve Hatay gibi iller de sallanırken göçük altında kalan vatandaşlara ulaşmak için de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 

İzmir'de sağlık çalışanları iş bıraktı: Şiddet varsa, hizmet yok İzmir'de sağlık çalışanları iş bıraktı: Şiddet varsa, hizmet yok

Twitter hesabından, "Bölgeye geçiyorum, gün içinde bilgi paylaşacağım" paylaşımını yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adana'ya deprem bölgesine ulaştı.

Deprem bölgelerini ziyaret etmeye ilk olarak Adana'da başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşlik etti.

Kılıçdaroğlu; milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri ile durum değerlendirmesi toplantısına katıldı.