Herkes kendi cenazesinin nasıl olacağını merak eder ama Brezilya'da bir kişi, bu konuda merak etmekten fazlasını yaptı. 60 yaşındaki Baltazar Lemos, ölümünün ardından cenazesine kimlerin katılacağını görmek için kendine sahte cenaze düzenledi.

ÖLÜM İLANI YAYINLADI

Mesleği cenaze organizatörlüğü olan Lemos, bir gün organizasyonunu düzenlediği bir cenazeye 2 kişinin katıldığını görünce şaşırdı ve kendi cenazesine kaç kişinin katılacağını öğrenmek için kendine sahte bir ölüm planladı. Lemos, Facebook hesabında kendisinin ölüm ilanını yayınladı.

Yunanistan sallandı: 5,7 Büyüklüğünde deprem Yunanistan sallandı: 5,7 Büyüklüğünde deprem

SEVENLERİ ÇOK ÜZÜLDÜ

Sevenleri ve annesi ölüm haberiyle yıkılırken, Lemos'un memleketi Curitiba'da bir şapelde düzenlenen cenazede inanılmaz anlar yaşandı. Tören Lemos'un kendi hayatını anlatmasıyla başladı, adamın sesini ölümünden önce kaydettiğini sanan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER 

Kapıdan bir anda Lemos'un çıkmasıyla şapeldeki kalabalık büyük şok yaşadı. Olaylar Lemos'un istediği gibi gelişmedi, şapelde yas bir anda öfkeye dönüştü ve adamın yakınları sinir krizi geçirdi.

CENAZEYE KATILANLAR ÖFKELENDİ

Lemos'u, bencillikle suçlayan sevdikleri sinir krizi geçirirken Lemos "Kimseyi üzmek istemedim" diyerek kendini savundu.